Unitatile de invatamant din Afumati si-au primit elevii

Deschiderea unui an scolar este un moment de sarbatoare, de bucurie a revederii dupa o binemeritata vacanta.
Pregatirile pentru inceperea noului an scolar s-au desfasurat pe toate planurile, personalul primariei si unitatilor de invatamant a fost indrumat zilele acestea pentru curatarea si igienizarea terenurilor aferente scolilor si gradinitelor, au fost realizate mai multe lucrari de reabilitare si igienizare in scoli, pentru ca elevii sa beneficieze de conditii excelente de studiu in noul an scolar.
Grija pentru accesul copiiilor din comunitatea noastra la educatie de calitate, in conditii la standarde europene, este prioritara pentru primaria Afumati!

"Vom continua sa investim in modernizarea scolilor si gradinițele din localitatea noastra, pentru ca doar prin educatie de calitate, in cele mai bune conditii, putem transmite valorile noastre generatiilor viitoare. De asemenea, vom continua si in acest an scolar premierea constand in aparatura IT: laptop-uri, tablete, telefoane mobile, ceasuri inteligente, casti, bratari fitness, stick-uri de memorie si altele."

Primaria Afumati sustine si incurajeaza participarea copiilor afumateni la activitati extrascolare ce au menirea de a imbunatati si dezvolta cunostintele elevilor in diverse domenii de interes, precum studiul limbilor straine, in special limba engleza, pictura, desen, modelaj, dansuri moderne, cursuri de dezvoltare personala dar si practicarea de activitati sportive: fotbal, karate, kempo, tenis de camp si baschet. Tuturor copiilor din localitatea noastra le dorim mult succes in noul an scolar, multe reusite si perseverenta in invatare! Sa aveti un an scolar de nota 10! Stimate cadre didactice, va dorim multe reusite alaturi de elevi, sa ii ghidati cu rabdare si empatie pe un drum drept in viata! Mult succes tuturor in noul an scolar!

Despre comuna Afumati

Comuna Afumați este situată în județul Ilfov, România, pe malurile râului Pasărea, la cca. 16 km nord-est de centrul Capitalei. Prima atestare documentară a comunei Afumați datează din anul 1510 și a devenit cunoscută datorită renumelui obținut de Radu de la Afumați, domnitor al Țării Românești, între anii 1522-1529.

Telefoane utile

Scoala Gimnaziala: 021 - 350 92 46

Scoala Primara nr. 1: 021 - 350 12 83

Scoala Primara nr. 2: 021 - 350 12 85

Scoala Primara nr. 3: 021 - 350 12 84

Gradinita cu program prelungit: 021 - 314 17 71

Primaria Afumati: 021 - 352 94 24

Adresa Scolii Gimnaziale


View Larger Map