Distractie maxima la banchetul elevilor

Anul acesta a avut loc editia a 14-a a banchetului claselor a VIII-a, sustinut de Primaria si Consiliul Local Afumati, la initiativa primarului Gabriel Dumanica. Sfarsitul anului scolar vine cu emotii cauzate de examene, dar si de pregatirile pentru banchetul de ramas-bun. Inainte de incheierea unei etape din viata de elev, ca o promisiune a revederilor viitoare, este seara magica a banchetului. De o astfel de petrecere au avut parte si elevii claselor a VIII-a de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Afumati. Tinand cont de faptul ca absolventii celor 3 clase de a VIII-a vor face pasul catre liceele din Bucuresti si Ilfov, punand punct legaturii cu scoala din Afumati, era necasar un astfel de eveniment care sa-i aduca laolalta atat pe elevi cat si pe profesorii care le-au fost aproape si i-au indrumat de-a lungul anilor: dna director Pena Izabella alaturi de profesorii diriginti Popovici Monica, Popescu Cristina si Olea Narcisa, dar si de educatorii si invatatorii care le-au fost alaturi in primii ani de scoala.

Cea de-a 10-a editie a banchetului claselor a 4-a, realizat cu sprijinul primarului Gabriel Dumanica, la solicitarea d-nei director Pena Izabella si a invatatorilor de la clasele 1-4 (Diaconu Valentin - "A", Ionita Liliana - "B", Dociu Marilena - "C") din scoala Afumati, a avut loc la baza sportiva Afumati intr-un cadru natural de poveste, cum nu multe localitati se pot lauda. Acesta a fost un excelent prilej pentru copii de a se cunoaste si imprieteni cu cei care de "la anu'" le vor fi colegi de scoala, trecerea de la clasa a 4-a la clasa a 5-a reprezentand o etapa noua in parcursul scolar al copiilor cu mari schimbari in ceea ce priveste locatia, numarul mare de materii, elevii si profesorii cu care vor intra in contact de-a lungul anilor pe care-i vor petrece la "Scoala Mare". Pop-corn, vata pe bat, clatite, cartofi spiralati, jocuri si concursuri, muzica de buna calitate si un tort pe masura au fost ingredientele unei petreceri reusite in aer liber.

Despre comuna Afumati

Comuna Afumați este situată în județul Ilfov, România, pe malurile râului Pasărea, la cca. 16 km nord-est de centrul Capitalei. Prima atestare documentară a comunei Afumați datează din anul 1510 și a devenit cunoscută datorită renumelui obținut de Radu de la Afumați, domnitor al Țării Românești, între anii 1522-1529.

Telefoane utile

Scoala Gimnaziala: 021 - 350 92 46

Scoala Primara nr. 1: 021 - 350 12 83

Scoala Primara nr. 2: 021 - 350 12 85

Scoala Primara nr. 3: 021 - 350 12 84

Gradinita cu program prelungit: 021 - 314 17 71

Primaria Afumati: 021 - 352 94 24

Adresa Scolii Gimnaziale


View Larger Map