forex trading logo

Prezentare Scoala

Scriitori Romani

Banner
Acasa
Cum va arata noul an scolar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In urma cu putin timp au fost anuntate cateva schimbari in ceea ce priveste anul scoalar care urmeaza, dupa ce Ministerul Educatiei a facut public pe pagina EDU.ro un proiect de ordin in care se regasesc toate modificarile.

Elevii care inca se bucura de vacanta au primit o veste importanta in acesta luni, dupa ce reprezentantii Guvernului a anuntat ca au fost facute cateva schimbari in ceea ce priveste structura noului an scolar 2016-2017...

 

continuare...
 
Scoala Generala nr.1 Afumati si-a premiat elevii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Directorul scolii, prof. Pena Izabella, a facut bilantul unui an scolar cu performante in plan educativ, obtinute prin efortul conjugat al elevilor si cadrelor didactice, si cu realizari sustinute in dotarea si reabilitarea unitatilor de invatamant, datorate sprijinului oferit de Primaria Afumati, institutie reprezentata la festivitate de catre primarul Dumanica Gabriel.

Astfel, elevii care au obtinut rezultate bune pe parcursul anului scolar au fost rasplatiti...

 

continuare...
 
De astazi incepe Saptamana "Scoala Altfel"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scoala Altfel, derulata in toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara sub genericul „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, se desfasoara anul acesta in perioada 18-22 aprilie.

Potrivit edu.ro, site-ul Ministerului Educatiei Nationale, in aceasta saptamana se deruleaza, la nivelul fiecarei unitati de invatamant, un orar special format doar din activitati cu caracter non-formal....

 

continuare...
 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 10 of 23

Stirea ZileiUltimele Stiri

Cele mai citite


Powered by ScoalaAfumati!. Copyright 2013

Secured by Siteground Web Hosting