forex trading logo

Prezentare Scoala

Scriitori Romani

Banner
Acasa
Lectie demonstrativa la nivelul cercului metodic Ilfov-clasa a V-a A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vineri, 4 noiembrie 2016, la Scoala Gimnaziala nr. 1 Afumati, a avut loc cercul pedagogic al profesorilor de limba si literatura romana din judetul Ilfov.

Tema a fost: "Metode didactice interactive. Jocul didactic."

Cu acest prilej, doamna profesoara Sebe Madalina a sustinut o lectie demonstrativa, avand ca subiect...

 

continuare...
 
INVITATIE | Mega Petrecere de Halloween

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru an 5-lea an consecutiv, Primaria comunei Afumati, prin primar Gabriel Dumanica, la initiativa d-nelor prof. Popovici Monica si Marincovici Cristina, organizeaza la stadionul de fotbal o Mega Petrecere la care sunt invitati toti elevii Scolii Gimnaziale nr. 1 , Afumati (clasele V-VIII - Accesul este GRATUIT).

Chiar daca nu este o sarbatoare traditionala romaneasca, celtica sarbatoare de Halloween a devenit pe an ce trece tot mai populara si pe meleagurile noastre, ea fiind perceputa drept inca un prilej de distractie si petrecere, asteptat cu nerabdare de copii...

 

continuare...
 
Elevii si profesorii nu fac cursuri, miercuri, de Ziua Internationala a Educatiei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elevii si profesorii nu vor face cursuri miercuri, cand este Ziua Internationala a Educatiei, ramanand la latitudinea unitatilor de invatamant modul in care vor fi organizate activitatile in acea zi.

Conform structurii acestui an scolar, "unitatile de invatamant si inspectoratele scolare judetene vor marca prin manifestari specifice, conform planificarilor existente la nivelul fiecarei scoli, zilele de 5 octombrie (Ziua internationala a educatiei), 5 iunie...

 

continuare...
 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 10 of 25


Ultimele Stiri

Cele mai citite


Powered by ScoalaAfumati!. Copyright 2013

Secured by Siteground Web Hosting