forex trading logo

Prezentare Scoala

Scriitori Romani

Banner
Acasa
Ce trebuie sa stie absolventii care isi doresc sa studieze in strainatate. Se pune mare accent pe proiectele, concursurile, internshipurile in care se implica aplicantul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este de preferat ca decizia elevului de a-si continua studiile dupa liceu in afara tarii sa fie din proprie initiativa si sa se ia cat mai din timp. Admiterea se face pe baza de dosar, iar media anuala din toti cei 4 ani de liceu, ca si notele de la bacalaureat joaca un rol decisiv. Prin urmare, cu cat decizia e luata mai din timp, cu atat elevul devine mai constient si va "trage" la fiecare materie din liceu.

Cateva dintre criteriile in functie de care absolventii de liceu este recomandat sa isi aleaga facultati in strainatate sunt: domeniul lor de interes, tara pe care o prefera, cum se clasifica in diferite topuri universitatile alese dupa criterii precum satisfactia studentilor cu privire la programele de studiu, sansele de angajare dupa absolvire sau costurile de trai din diferite orase.

In acelasi timp, sunt doua conditii de care universitatile vor tine cont in procesul de amitere...

 

continuare...
 
S-au afisat REZULTATELE la Evaluarea Nationala 2017

 

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2017

 

continuare...
 
INCEPE EVALUAREA NATIONALA. Peste 144.000 de absolventi de clasa a VIII-a sustin astazi proba la Limba romana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei Nationale, la Evaluarea Nationala din acest an s-au inscris 144.890 de candidati, dintre care 144.740 din seria curenta si 150 din seria anterioara, iar examenul va fi organizat in 4.164 de centre.

Astazi, absolventii de clasa a VIII-a sustin proba scrisa la Limba si literatura romana, iar miercuri vor sustine proba scrisa...

 

continuare...
 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 8 of 30


Ultimele Stiri

Cele mai citite


Powered by ScoalaAfumati!. Copyright 2013

Secured by Siteground Web Hosting